Ön a 602994. látogatónk!
 


A Klub

A Doktor Klub kifejezetten azzal a szándékkal lett létrehozva, hogy a Dr. Szegheő Péter nevével fémjelzett A DOKTOR című filmsorozatnak nyisson egy olyan, orvosok-betegek számára egyaránt hozzáférhető közösségi portált, ahol a filmről és a benne elhangzottakról az orvosszakma képviselői is véleményt formálhatnak oly módon, hogy lehetőség is nyíljon ezen vélemények nyílt megvitatására akár orvos-orvos, akár orvos-beteg között is.


Filmek a Doktortól

A DOKTOR című új kórházsorozat azzal a kifejezett szándékkal lett megálmodva, hogy igazán életszerűen közelebb hozza a beteget az orvoshoz. Napjainkban már egyre inkább érezhető a feszültség a két tábor között. Az ellentét sok esetben indokolt, jóllehet az ügy szereplői bátran nevezhetők vétlennek a dolgok ily mértékű elfajulása miatt.
 

Picit talán a kialakult helyzet feloldásának érdekében született meg A DOKTOR című TV-sorozat azzal a lényeges célkitűzéssel, hogy a televízió előtt helyet foglaló néző egyszerű hétköznapi megfogalmazásban legyen beavatva az esetleg sokunkat sújtó betegségek tüneteibe, és azok kezelésébe.
 
Az alábbiakban a 15 részből álló sorozatunkba láthatnak Kedves Látogatóink rövid betekintést.S01E15 - Csontritkulás - részlet

< Előző film

Következő film >A részletekért kérjük kattintson a képre!